Város
Városháza, Bottyán palota
4 ügy lett olyan fontos, hogy nem várhat a következő rendes ülésig: a Grand Hotel, a McDonalds, egy konténer a várhegyen és egy háziorvosi körzet a napirenden.
2021. 09. 08. 20:05
Sajnálatos az a tendencia, sőt jól érzékelhető, hovatovább nem számít újdonságnak, hogy Esztergom szerepe, láthatósága, presztízse és imázsa az utóbbi években jelentősen csökken.
Festett híd
Egy nap alatt zongorázta le a hivatal a Mária Valéria-híd fényfestését.
3.png
Pénteken jelent meg a következő felhívás Esztergom honlapján - július 4-ig várják az építési szabályzat felülvizsgálatához a lakossági véleményeket, kéréseket.
szanto.jpeg
A mai testületi ülésen jelentette be Esztergom polgármestere, hogy a Strigonium Zrt. vezérigazgatója saját kérésére távozott a posztjáról.
Nunkovics
A reakciók inkább negatívak.
Városháza, Bottyán palota
Dönteni fognak többek között az óvodákról és Hernádi Ádám SZÉP kártya keretéről. Zárt ülésen pedig kitüntetéseket osztogatnak majd.
Aquasziget élményfürdő
Gran Spa & Sport Kft. néven új céget alapított Esztergom polgármestere az Aquasziget élményfürdő jövőbeli működtetésére.
barnes
2021. 06. 10. 11:36
Eladó ingatlanok között szerepel a Rózsakert és a Dzsámi épülete a Barnes luxusingatlanokkal foglalkozó iroda honlapján.
Aquasziget élményfürdő
A szolgáltatás beszerzéséről június elsején döntött a polgármester.
Hernádi Ádám
Négy októberi határozatot vont vissza vészhelyzeti hatáskörben a polgármester ezen a héten.
Időkép felvétele a tűzről
2020. 11. 22. 8:29
Vasárnap reggel szirénázásra ébredt Esztergom. 7 óra 10 körül lángok csaptak fel egy vízivárosi épület tetőszerkezetében.
melygarazs.png
A polgármester a veszélyhelyzetre hivatkozik, amikor a beszerzést megindítja. A határozat nem tér ki rá, milyen értékben.
Bazilika és a vár
Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyéhez kerülhet az esztergomi vár egy friss törvénymódosító értelmében.
Koronaszálló
Versenytárgyaláson kívánja értékesíteni a Lőrinc utca 10. szám alatti ingatlant az esztergomi önkormányzat.
olom.png
Elérhetőek a Nemzeti Népegészségügyi Központ a lakossági ivóvíz ólomtartalmát felmérő projektjének eredményei. Sajnos Esztergom nagy részén is magas kockázatot jeleznek a tesztek.
vilagitos.jpg
Cipőtalpban, defektes gumiban hordják haza a múlt héten az országos sajtót bejárt esztergomi kísérleti kerékpárút darabkáit a város lakói.
2020. 10. 30. 16:32
Az intézmény honlapján olvasható felhívás szerint a környékbeli betegeket továbbra is Ajkára és Győrbe szállítják - hozzánk budapestiek és pest megyeiek jönnek.
Városháza, Bottyán palota
Csütörtökön 10 órakor testületi ülést tart az esztergomi önkormányzat képviselő-testülete.
Üres intermodális
És azt tudták, hogy Esztergomban a parkolási díjak mértéke a közösségi közlekedés igénybevételére ösztönzi a lakosságot? Csak nem díjemelés várható?
Aquasziget élményfürdő
A vészhelyzet alatti jogkörét használva közös megyezéssel döntött erről Esztergom polgármestere.