Hernádi tovább költi a pénzt
Hernádi tovább költi a pénzt
Hernádi Ádám
Város
Szerző:
2020. 12. 03. 8:05

De mi megírjuk, hogy Önök tájékoztatva legyenek.

Az elmúlt héten újabb határozatokat hozott az esztergomi polgármester egyszemélyes, vészhelyzeti jogkörben.

  • 14 millió 992 ezer 604 forintért az Arkkitehti Kft. tervezheti meg az Aquasziget élményfürdő felújítását. Óriási szerencse, hogy nem csúszott át a szerződés értékhatára 15 millió forint fölé, ami áru- és szolgáltatásbeszerzés esetén már közbeszerzés kiírását indokolná. A nyertes pályázó a Hernádi-hotel tervezésében is közreműködött.
  • 43 millió 661 ezer 791 forintért a Market Építő Kft. erősítheti meg a Hernádi-hotel alatti, de részben önkormányzati tulajdonban lévő, hét éve nem működő mélygarázs tartószerkezetét. A nyertes pályázó a Hernádi-hotel kivitelezésében is közreműködik.
  • 15 millió 240 ezer forint keretéig új ügyvédi irodával köt szerződést Hernádi a város nevében. Az óránként bruttó 31 570 forintos díjú szerződés keretében az önkormányzat jogi irodájának feladatait szervezi ki a polgármester.

 

Aquasziget élményfürdő
A vészhelyzet alatti jogkörét használva közös megyezéssel döntött erről Esztergom polgármestere.
vilagitos.jpg
Cipőtalpban, defektes gumiban hordják haza a múlt héten az országos sajtót bejárt esztergomi kísérleti kerékpárút darabkáit a város lakói.
Koroknyai
Esztergom polgármestere még 2020 tavaszán döntött arról, hogy havi bruttó 700 ezer forintért megbíz egy céget, aminek a 2017-es Miss World Hungary az ügyvezetője.